| Remember me ?! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mathias
| Subiect: Remember me ?! Sam Ian 22, 2011 9:46 pm | |
| Dupa ce isi termina dusul bine meritat , se imbraca intr-o pereche de blugi negri cu diferite taieturi si lanturi , plus un tricou negru cu o inscriptie in latina : Cogito ergo sum . In acea dupa amiaza se plictisea putin , sau vroia sa leneveasca mai mult . Se tranti pe spate pe pat , cu mainile intinse . Isi pipaia asternutul fin in cautarea pachetului de tigari , stia ca il lasase pe acolo pe undeva . Se pare ca nu-l gasea . Murmura ceva printre dinti iritat , lasand balta si fumatul , doar vroia o data si o data sa se lese . Abea astepta sa vina seara , noaptea . Sa mearga iar la club , avea nevoie de ceva "zbenguiala" pentru ca in ultimul timp viata sa era cam plictisitoare . Deja si uita cum ajunsese in acel camin , fusese mai mult obligat , ca nici nu vroia . Spera oricum sa nu ramana pentru mult timp . Se ridica in sezut , uitandu-se inca dupa pachetul sau | |
|
| |
Rin
| Subiect: Re: Remember me ?! Sam Ian 22, 2011 9:49 pm | |
| Mergeam pe hol plictisita. Doar ce imi luasem pastila de sange deci nu trebuia sa plec la vanatoare. Simt inca un vampir prin apropiere si ma apropii de o usa, batand de cateva ori curioasa. | |
|
| |
Mathias
| Subiect: Re: Remember me ?! Sam Ian 22, 2011 9:55 pm | |
| Se uita in continuare confuz dupa asa zisul pachet de tigari , dar fu distras imediat de niste batai in usa . Se de-te jos din pat , mergand incet , pana la usa . Isi trecuse o mana prin par inainte de a o deschide larg . Isi pastra mana pe clanta , rezemandu-se usor de usa , ridicand o spranceana . Mai mai... . isi spuse acesta in minte , privind- o din cap pana-n picioare pe tanara . Cu siguranta era mai mica decat el , avea aspectul unei fetite un pic confuza . Un zambet strengar i se prelungi pe buze . Te-ai pierdut cumva ? o intreba pe tanara , un pic ironic . | |
|
| |
Rin
| Subiect: Re: Remember me ?! Sam Ian 22, 2011 10:00 pm | |
| Oh da. Ca e si greu sa te pierzi in camin. Raspund sarcastica. Defapt venisem sa vad cine sta aici. | |
|
| |
Mathias
| Subiect: Re: Remember me ?! Sam Ian 22, 2011 10:06 pm | |
| O privi indiferent , nu cunostea asa de bine caminul , nu stia cum era facut , deci nu putea sa o aprobe sau nu . Deveni mai curios la cealalta replica a tinerei : sa vada cine sta aici ? Eu stau . raspunse , chiar daca nu fusese o intrebare . Facu cativa pasi in spate , fiind sigur ca vroia sa intre . Atunci intra . | |
|
| |
Rin
| Subiect: Re: Remember me ?! Sam Ian 22, 2011 10:16 pm | |
| Mi'am dat seama. Pasesc inauntru analizand'ul pe baiat dintr'o privire. Privesc in jurul meu. Raman cu privirea pe luna plina de afara, intorcand'uma apoi spre el. Rin. Ma prezint. | |
|
| |
Mathias
| Subiect: Re: Remember me ?! Sam Ian 22, 2011 10:45 pm | |
| off: "Raman cu privirea pe luna plina de afara" scuza-ma , dar nu e noapte , e dupa amiaza .
on:
Inchid usa cu piciorul in urma tinerei , intorcandu-ma cu fata la camera , auzindu-i numele si memorizandu- l . Nu vroia sa aiba placuta surpriza ca in zilele urmatoare sa uite totul , i se intampla des .
Mathias , Matt pe scurt . spuse plictisit . I-a loc . ii spuse ciufulindu-si parul . Nu prea avea musafiri , deci nu era asa obisnuit . | |
|
| |
Rin
| Subiect: Re: Remember me ?! Sam Ian 22, 2011 10:47 pm | |
| OOC: Mneh, whatever >.>
BIC: Ma asez pe fotoliu si zambesc fortat. Incantata. Cred. Replic catre tip, privind tavanul. | |
|
| |
Mathias
| Subiect: Re: Remember me ?! Dum Ian 23, 2011 1:56 pm | |
| Ultimul cuvant spus de tanara il puse pe ganduri . Avea dreptate sa nu fie tocmai incantata , sau cel putin pana il cunostea destul . Dupa ce se aseza si acesta pe marginea patului , isi pastra ochii pe fata . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Remember me ?! | |
| |
|
| |
| Remember me ?! | |
|